به گزارش حیات به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۸، بر همین اساس کارگروهی با سرپرستی رحمان نژاد مشاور اجرائی شهردار منطقه تشکیل و بطور مستمر پیگیر مراحل تکمیل این تعداد پروژه شاخص عمران شهری در سطح محلات شد.
برپایه این گزارش ، طی نخستین مرحله از بازدید های میدانی این کارگروه، معاونین برنامه ریزی و سرمایه انسانی ، خدمات شهری و محیط زیست ، مالی و اقتصاد شهری ،فنی و عمرانی، حمل ونقل وترافیک به اتفاق مدیر بازرسی و همچنین شهرداران نواحی دارای پروژه از نزدیک روند تکمیل این طرح ها و پروژه های عمران شهری را مورد ارزیابی و بررسی کارشناسی قرار دادند.
گفتنی است : ساختمان دی کلینیک کارکنان ، بلوار ۴۵ متری شهید قربانخانی (بهار) ، امتداد خیابان مهر ، احداث خیابان میر عابدینی در یافت آباد از جمله نقاط مورد توجه مدیران شهری منطقه در این بازدید بود.
انتهای پیام/
نظر شما